Vlaams minister Tommelein verwacht een eindejaarsrush voor het regulariseren van ontlopen erfbelasting en registratiebelasting. BELGA PHOTO NICOLAS MAETERLINCK
Volledig scherm
Vlaams minister Tommelein verwacht een eindejaarsrush voor het regulariseren van ontlopen erfbelasting en registratiebelasting. BELGA PHOTO NICOLAS MAETERLINCK © BELGA

Tommelein: “Nu of nooit” voor fiscale regularisatie - tariefverhoging vanaf 1 januari

Wie zijn ontlopen erfbelastingen en registratiebelastingen wil regulariseren aan de huidige tarieven, moet zich haasten. Vanaf 1 januari 2019 gaan de tarieven namelijk omhoog. "Mensen hebben er alle belang bij ontlopen Vlaamse belastingen meteen aan te geven. De tarieven verhogen elk jaar en eind 2020 loopt de regularisatie definitief af. Het is nu of nooit om fouten uit het verleden recht te zetten", zegt Vlaams minister van Financiën Bart Tommelein.

2 reacties

  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Geloof die kerel niet mensen met die slimme meters gaat hij alle zonnecelbezitters een flinke rekening prestenteren. Niet meer leveren aan de meter maar ook nog eens opnemen van hetzelfde aan de meter. Gek dat niemand dat bijhoudt. Stap het af vld met jullie valse spelletjes waarmee ze dan ook nog wegkomen. Over enkele dagen burgemeester en weg zijn wij. Trek uw plan.
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    1 percentje? Waarom die geldhongerige mensen die onwettige zaken deden nog bepamperen? Laat ze 90% afgeven of 10 jaar cel. Klassejustitie.