Michael Verschueren.
Volledig scherm
Michael Verschueren. © BELGA

Anderlecht had nieuwe trainer bijna beet: “Deal met topcoach sprong af”

AnderlechtMet Frank Arnesen haalde Anderlecht zijn nieuwe technisch directeur binnen. Nu moet Michael Verschueren in samenspraak met de Deen op zoek naar een nieuwe trainer. Bijna was die missie geslaagd. “Maar de deal met een topcoach sprong af.” 

72 reacties

  • Senninha Goossens

    5 jaar geleden
    Weiler speelde een topseizoen,zowel in de competitie als Europees.Zoek maar dapper verder,ge gaat geen betere vinden met een Belgisch loon.Hein ging het beter doen,maar kon het niet.Bij geen enkele club in de wereld wordt een trainer na een topseizoen behandeld als met Weiler is gebeurd.Nergens!
  • René Schoeters

    5 jaar geleden
    Denk dat je het hoongelach hieronder eerder moet zien als een 'oef' gelukkig komt die niet! Wat zeker klopt is dat Anderlecht niet langer een naam is waarvoor iedereen direct wil tekenen!
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Misschien er een stuk of drie binnenhalen, tegen de tijd dat er één flopt, dan zijn er nog twee over. Directeurs in overvloed, maar die staan niet pp het veld en kosten ook geld. Maar Markske heeft nog miljoenen reserves.
  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    Ik ken nen trainer van vierde provinciale die graag zou komen , het heeft interesse voor zoon speeltuin.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Topcoaches komen niet naar België voor zo'n flutkompetitie ...! De nieuwe coach zal heel veel werk hebben met die prutsvoetballers ...