Vrouw filmt man die haar aanrandt in Brusselse metro: “Toon je gezicht, klootzak”

Een vrouw is naar eigen zeggen woensdagnamiddag het slachtoffer geworden van ongewenste intimiteiten in Brussel. Terwijl ze op de metro zat, zou een man zijn hand tussen haar benen hebben gelegd. Isabel Morales Solis besliste de dader meteen te filmen en de beelden te delen op Facebook.

nadb

Het incident deed zich voor op lijn 6, richting metrostation Koning Boudewijn. Op de videobeelden is te zien hoe een man zijn gezicht verbergt achter een jas.

“Deze man heeft mij ongepast aangeraakt”, schreeuwt Isabel terwijl ze hem filmt. “Ik zat rustig naar mijn muziek te luisteren en plots legde hij zijn hand op mijn dij, tot aan mijn kruis. Dat is toch niet normaal?! Toon je gezicht, klootzak. Je moest je schamen!”

Het filmpje is al tienduizenden keren bekeken op Facebook. “Ik doe dit voor iedereen die hij in het verleden misschien al heeft lastiggevallen”, schrijft Isabel nog. “Hopelijk herkent iemand hem.”

Het MIVB heeft inmiddels contact opgenomen met haar, “en ze heeft ons alle noodzakelijke informatie gegeven”, zegt woordvoerster Françoise Ledune. “Als de politie de beelden van onze bewakingscamera wil opvragen, zijn ze welkom. We willen haar helpen zodat de dader in de toekomst geen gevaar meer kan veroorzaken.”

Bekijk ook: Man probeert om topless dames te betasten tijdens festival, maar ze nemen meteen wraak

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER