De politie heeft foto's verspreid van de drie terroristen die namens IS twee Scandinavische toeristes zouden hebben vermoord.
Volledig scherm
De politie heeft foto's verspreid van de drie terroristen die namens IS twee Scandinavische toeristes zouden hebben vermoord. © AFP

Marokko diep geschokt over wrede moord op Scandinavische toeristes: “Het is hier normaal veilig”

Marokko is erg geschrokken van de dood van twee toeristes. De autoriteiten spreken van een “uitzonderlijk beestachtige moord” en beloven alle openheid in het onderzoek naar de eerste terreurdaad sinds jaren in het 'veilige’ land. De lichamen van de twee vrouwen worden intussen overgebracht naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. 

24 reacties

  • Tamara AlAsade

    5 jaar geleden
    Ik vind het heel erg! Hoe kan een mens zo zijn? Je vermoord een mens en doet als of je de islam goed kent ondertussen staat in ons koran “ een moslim die iemand vermoord wordt gezien als of hij hele mensheid heeft vermoord” en nog durf je te zeggen dat je moslim zijt! Rip meisjes. Hartpijn is dit!
  • Pierre van Damme

    5 jaar geleden
    heel erg voor de familie ,hoe zoiets kan gebeuren?dat zijn geen mensen dat zoiets doen staat nergens in de koran om mensen op zo een gruwelijke manier te vermoorden,dat ze rusten in vrede.
  • eric brack

    5 jaar geleden
    Dit is om te huilen , waarom blijven er toch altijd zulke pathologische idioten rondlopen die een verstoorde ideologie nastreven ? Waarom blijft met hier halsstarrig vasthouden dat het maar altijd geïsoleerde gevalletjes zijn ? Sterkte aan de nabestaanden :-(
  • Ramazan Arslan

    5 jaar geleden
    Deze monsters zijn geen moslims,een echte moslim doet dat niet. En staat bij ons niet in de koran.
  • Guido de Vos

    5 jaar geleden
    Niet te vatten marokaanse vrienden schamen zich en vinden het onmenselijk Veel sterke voor familie en vrienden