Samira El-Hage‎
Volledig scherm
© Samira El-Hage‎

In plaats van slecht gedrag af te leren, dumpt gezin hond in asiel: “Heel erg hoe bang hij nu is”

Dat een vuilbak een aanlokkelijk ding kan zijn voor een hond moeten we mensen met een viervoeter in huis niet vertellen. Maar een gezin in South Carolina ging wel heel ver toen hun hond maar door hun afval bleef wroeten. Ze dumpten hem in een asiel. Sindsdien zit de schrik er bij hond Coby goed in.

4 reacties

  • Annelies Vandenbroeck

    5 jaar geleden
    Dat beest is gewoon mishandeld en kreeg waarschijnlijk ook geen eten. Hebben ook net een hondje geadopteerd, als vuil buiten gegooid. Super lief ook voor onze andere hond, maar OWee als het over eten gaat, niet te houden. Diertje is uitgehongerd geweest, zeker weten.
  • Gerarda Joosten

    5 jaar geleden
    Die vuilbak zal niet dé reden geweest zijn. Het feit dat hij zo bang is, betekent dat hij geen geschikt baasje had. Zulke mensen dienen een levenslang verbod te krijgen op het houden van een hond of tenminste verplicht te worden op het volgen van een cursus.
  • marie-jose Marie-José Anthonis

    5 jaar geleden
    Hopelijk komt alles goed met hem deze personen verdienen ook dat ze gedumpt worden een dier moet je ook opvoeden en je krijgt er zoveel voor terug
  • Heidi Werbrouck

    5 jaar geleden
    Simpele oplossing: de vuilbak ergens zetten waar ze er niet aan kunnen, desnoods in een tuinkast van Hubo of andere winkel. Geen enkel probleem meer mee.