© REUTERS

Demi Lovato: “Ik heb geluk dat ik nog leef”

Het leven van Demi Lovato heeft aan een zijden draadje gehangen na haar overdosis. Dat heeft de Amerikaanse singer-songwriter zelf duidelijk gemaakt op sociale media. “Ik heb geluk dat ik nog leef”, schreef ze.

nadb

Demi Lovato (26) heeft het deze zomer op het nippertje gehaald na een overdosis. In het ziekenhuis is ze door het oog van de naald gekropen, nadien werd ze rechtstreeks doorgestuurd naar een ontwenningskliniek.

Intussen gaat het een stuk beter met de zangeres. Op sociale media heeft ze bevestigd dat ze nu helemaal drugsvrij is. Maar in haar reeks berichten haalde ze ook uit naar de tabloidkranten. Haar fans liet ze weten dat ze niet zomaar alles mogen geloven wat ze lezen.

“Als ik het gevoel heb dat de wereld iets moet weten over mij, dan zal ik het zelf wel vertellen”, postte ze onder meer. “Ooit zal ik de wereld vertellen wat er precies gebeurd is, waarom alles gebeurd is en hoe mijn leven er nu uitziet. Maar tot ik daar klaar voor ben, is het beter om te stoppen met gissen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lovato liet ook nog weten dat ze “tijd en ruimte nodig heeft om te herstellen”.

De popster is altijd heel open geweest over haar ervaringen met verslavingen. “Wat ik geleerd heb, is dat ziekte niets is dat zomaar verdwijnt of wegebt. Het is iets dat je moet blijven overwinnen, en zover ben ik duidelijk nog niet”, zei ze daar eerder over.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer