De robotfoto van de serieverkrachter van Wezembeek-Oppem destijds en Jessy Piacentini bij zijn arrestatie in Roemenië.
Volledig scherm
De robotfoto van de serieverkrachter van Wezembeek-Oppem destijds en Jessy Piacentini bij zijn arrestatie in Roemenië. © rv / RTL

Serieverkrachter van Wezembeek-Oppem opgepakt in Roemenië

Jessy Piacentini, een man uit Vorst die eind 2009 werd veroordeeld voor twee pogingen tot doodslag, een verkrachting en drie pogingen tot verkrachting, is opgepakt in Roemenië. Dat blijkt uit informatie van RTL-TVI. De woordvoerster van het Brusselse parket Ine Van Wymersch bevestigt, maar kon niet zeggen of ons land een internationaal aanhoudingsmandaat heeft uitgevaardigd.

16 reacties

  • Mark Wijgers

    5 jaar geleden
    Kreeg samen 16 jaar celstraf in 2009 en zit in 2018 al in Roemenië. Wanneer stopt dit penitair verlof Mr Geens, dat misdadigers een open blaadje geeft opnieuw aan de slag te gaan.
  • Marcel Bontinck

    5 jaar geleden
    Is prima zo,kan nu zijn straf verder uitzitten in Roemenie en dat zal geen 5 sterren zijn.
  • Patrick Weyers

    5 jaar geleden
    Is de verantwoordelijke voor het toekennen van het penitentiair verlof ontslagen? Of op zijn minst een stevige sanctie gekregen?
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Weer een prachtprestatie van justitie België het ging toch ook maar om een paar kleine overtredingen. Geef ons nog vrijere grenzen dat ook de niet Europese schurken vrije toegang krijgen tot dit ontwikkelingsland. De Belgen pikken toch alles.
  • Daniël Gyssens

    5 jaar geleden
    Hij sloeg op de vlucht tijdens een penitentiair verlof.Want de dag van vandaag krijgt ge ook congé in de gevangenis !