De Block dient De Wever van antwoord: “Gaan lopen is gemakkelijk, verschrikkelijk wat hij allemaal uit zijn duim zuigt”

“Dit is laag bij de grond van Bart De Wever”, reageert minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open Vld) op de uithaal van de N-VA-voorzitter. Die zei gisteren in VTM Nieuws dat we afstevenen op 200 asielaanvragen per dag, nu De Block en de Raad van State het quotum van 50 aanvragen per dag geschrapt hebben. “Het is makkelijk om te gaan lopen, maar je werk doen met respect voor de wet is moeilijker”, zegt ze aan VTM Nieuws.

288 reacties

  • lars vandenberge

    5 jaar geleden
    NVA is 365 dagen per jaar in verkiezingsmodus. Hoe kan men met zo'n partij samenwerken? Schandalig dat zij uit strategisch belang doelbewust de regering hebben laten vallen. Onbegrijpelijk dat er velen dit niet zien. Dit spreekt van een ongelooflijk gebrek aan verantwoordelijkszin als bestuurders van een natie.
  • Rudolf Leplae

    5 jaar geleden
    Hoe onnozel kunnen de fans van De Wever zijn om verder niet te zien dat hij zich alleen bezig houdt met zijn eigen belang en dit van de partij en zeker niet met het algemeen belang; Triestig narcistisch individu !
  • Franc saas

    5 jaar geleden
    De Block ik toch goed bezig , werk aan de winkel ...dus jobs , en deze zijn te betalen door de belasting betaler ,meestal weten we niet naar waar onze centen gaan en nu dus wel .
  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    OVLD wordt hoe langer hoe meer een karikatuur van wat de liberalen vroeger voor stonden.
  • Baldr VanHoek

    5 jaar geleden
    BDW is weer snel effe zichzelf aan het voorbij praten. Mensen hun papieren sneller controleren is het enige wat er hier gebeurd ipv te insinueren dat iedereen wordt binnengelaten. Het is dezelfde wet die toegepast wordt zonder NVA in regering; Meer is er niet aan de hand maar BDW geeft weer totaal andere klank.