Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook Citadel van Namen is Van der Poels speeltuin: koning van het veld kiest voor nieuwe solo, Van Aert wordt na slechte start fraai tweede

Wereldbeker veldrijdenOok het lastige WB-parcours op en rond de Citadel van Namen was een kolfje naar de hand van Mathieu van der Poel (23). De Nederlander van Corendon-Circus voelde de benen al na anderhalve ronde jeuken. Wout van Aert werd na een slechte start maar knap inhaalmanoeuvre tweede, leider in het klassement Toon Aerts vervolledigde het podium. 

31 reacties

  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    johan Maddens , ik zie hier nergens dat VA een eendagsvlieg is , integendeel bent u lid van het clubje dat MVDP altijd maar verwijten naar zijn hoofd slingerd. VA is een fantastisch goede renner maar moet de laatste 2 jaar het onderspit delven voor MVDP in het veldrijden . Als u dit niet kan verkroppen is het best dat u voor een andere sport kiest want het brengt schade aan je gezondheid , prettige feesten nog !!!
  • johan Maddens

    5 jaar geleden
    Bram Collins , Wat zeg je dat Van Aert een eendagsvlieg is . Het wordt dan tijd eens zijn palmares op te zoeken .
  • herman de genst

    5 jaar geleden
    Zij die steeds maar kritiek hebben op VDP zijn simpelweg onsportief en zitten boordevol frustratie omdat niet de renner wint die zij op het hoogste podium zouden willen zien . Het is voor hen dan ook extra triest dat het Mathieu zijn koude kleren niet raakt , hij staat toch telkens weer waar hij verdient te staan, op nummer 1 .
  • Bram Collins

    5 jaar geleden
    Johan Maddens, je hebt bedenkingen bij van der Poel!!! Dat hij na 17 gewonnen ritten nog niet gecontroleerd is door de UCI!! Misschien bestaat de top van de UCI wel allemaal uit Ollanders!! Hou toch op slechte verliezer, met je verdachtmakingen. De mensen zeggen toch ook niet, toen van Aert zo'n beetje alles verloren had van Van der Poel, ineens wereldkampioen werd, dat van Aert op die dag ook doping gebruikt had!!
  • Peter Nols

    5 jaar geleden
    Van der Poel was elke ronde de snelste en heeft bovendien half de koers op ralentie gereden. Volgens Adri was hij slecht zaterdag en zondag iets beter, dus hij was nog niet goed, dat belooft.