Bezoekers van de hamburgerketen In-N-Out Burger in Fontana (Californië) werden blij verrast toen Tom Hanks hun lunch betaalde.
Volledig scherm
Bezoekers van de hamburgerketen In-N-Out Burger in Fontana (Californië) werden blij verrast toen Tom Hanks hun lunch betaalde. © EPA

Tom Hanks in kerststemming: acteur trakteert in hamburgertent en bezorgt fans leuke tijd

Bezoekers van de hamburgerketen In-N-Out Burger in Fontana in Californië werden blij verrast toen Tom Hanks hun lunch betaalde. De Oscarwinnaar at samen met zijn vrouw Rita Wilson in de fastfoodtent, ging met fans op de foto en besloot daarna de rekening op te pakken voor een aantal mensen die in hun auto in de drive-in stonden te wachten op hun eten. Dit meldt E! News.

0 reacties

  1. Voormalige leerkrachten van Taylor Swift vol lof over popzangeres: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”
    celebrities

    Voormalige leerkrach­ten van Taylor Swift vol lof over popzange­res: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”

    De gepensioneerd leerkracht Barbara Kolvek is supertrots op haar leerling Taylor Swift. Ze gaf muziekles aan de popster in de lagere school Wyndcroft in Pottstown, Pennsylvania. “Ze was altijd gedichten aan het schrijven, zelfs tijdens de muziekles terwijl dat eigenlijk niet mocht”, lacht Kolvek. De lerares gaf Swift haar eerste zangsolo. Ook Heather Brown spreekt vol lof over haar voormalige leerling. “Alles wat ze aanraakt, verandert in goud. Ik ben zo benieuwd wat er nog volgt”, vertelt ze trots.
  2. Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscar-incident heeft hem veranderd”
    PREMIUM
    celebrities

    Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Os­car-incident heeft hem veranderd”

    In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand - met de release van ‘Bad Boys 4’ - is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn terugkeer naar de showbizzwereld precies verlopen? En waar heeft de acteur de afgelopen periode gezeten? “Hij is geboekt om in een aantal grote Amerikaanse tv-shows te verschijnen.”