Marjolein Faes (Blind Getrouwd 2017)
Volledig scherm
Marjolein Faes (Blind Getrouwd 2017) © Kristof Ghyselinck

Marjolein uit ‘Blind Getrouwd’ blikt terug op bewogen deelname: “Als een vrouw haar grenzen trekt, wordt ze meteen omschreven als koel”

ShowbizzEen van de meest besproken televisiefiguren uit 2018 moet wel Marjolein Faes uit ‘Blind Getrouwd’ zijn. Na de scheiding met Mike kreeg ze bakken kritiek van de VTM-kijkers. In Dag Allemaal reageert ze daar voor het eerst op.

13 reacties

  • Sara Peeters

    2 jaar geleden
    Ik heb niet gekeken omdat dat soort uithuwelijken mij niets zegt. Je moet wel beseffen dat er een hele ploeg producers en regisseurs achter de schermen sensatie willen zien. Daar knippen en plakken ze graag beelden met fractie emotie en je krijgt een ander karakter op beeld. Beter vooraf met die team een akkoordje gooien hoe je op beeld wil gebracht worden. Die mannen geven geen moer om welke gevolgen dit heeft voor U. Show business en kijkcijfers zijn belangrijk.
  • Anne JACOBS

    2 jaar geleden
    Ja lieve sterke vrouwen zoals Marjolein daar is men bang voor hé?
  • carine francoys

    5 jaar geleden
    Als je aan zo'n programma's deelneemt weet je dat afhankelijk van hoe je over komt op tv opmerkingen en kritiek kan krijgen als je die niet kan incasseren doe er dan niet aan mee...bezint eer je begint....en je had het ook erg uitgelokt de kritiek....
  • Angele Vanparijs

    5 jaar geleden
    Moeten we nu medelijden hebben met haar ? Ze was idd koel en een tikkeltje arrogant. En, als ze aan zo'n programma deelneemt moet ze kritiek aanvaarden.
  • stijn rogiers

    5 jaar geleden
    Discretie is toch veel mooier niet