Belga
Volledig scherm
© Belga

Bruidegom neergestoken op eigen trouwfeest in Wielsbeke: dronken gast krijgt geen bier meer en steekt man in de hals

Op een trouwfeest in het West-Vlaamse Wielsbeke is zaterdagavond de bruidegom neergestoken door een dronken gast. Hij was kwaad omdat hij geen alcohol meer kreeg. Het slachtoffer verkeert niet meer in levensgevaar.

18 reacties

  • Daniel Wouters

    5 jaar geleden
    Gekend bij het gerecht,wel dan heeft het gerecht zijn job niet goed genoeg gedaan,men moet bij de eerste kennismaking zodanig straffen dat men wel goed nadenkt alvorens men nogmaals aan een misdaad bevind,marginalen houd men uit de samenleving weg.
  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    25 jaar gevangenisstraf wegens poging tot moord!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Roeland Geys

    5 jaar geleden
    Als ge 20 euro geeft dan moet het bier blijven stromen. Niet?
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Gaat met een mes op zak naar een feest. En uiteraard was die marginaal bij het gerecht al gekend....
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Als die man zoiet doet in een zatte bui , dan is hij ook niet te vertrouwen zonder zatte bui . Opsluiten jaren .
  1. Aarde getroffen door sterkste zonnestorm sinds 2003: prachtige beelden van noorderlicht boven ons land
    Update
    12

    Aarde getroffen door sterkste zonnestorm sinds 2003: prachtige beelden van noorder­licht boven ons land

    Experts hadden het voorspeld: er was een grote kans dat het noorderlicht dit weekend te zien zou zijn boven Vlaanderen, door een extreme geomagnetische storm die momenteel de aarde treft. Kijklustigen die gisteravond en vannacht op post waren, kregen waar voor hun geld. De zonnestorm bleek de sterkste in twintig jaar en dat resulteerde in prachtige beelden. “Om 0.30 uur leek het of de hemel ontplofte en was het poollicht zelfs met het blote oog te zien”, aldus noorderlichtexpert Bart Medaer. Het is nog afwachten of de omstandigheden vannacht opnieuw toelaten om het lichtspel te zien.
  2. HET DUEL. Vandendriessche (Vlaams Belang) en Tobback (Vooruit) clashen over migratie: “U en uw collega’s van extreemrechts schuiven last door”
    68

    HET DUEL. Vanden­dries­sche (Vlaams Belang) en Tobback (Vooruit) clashen over migratie: “U en uw collega’s van extreem­rechts schuiven last door”

    Op zondagmiddag gaan twee politieke toppers in debat in de studio van VTM NIEUWS. Vandaag zaten Tom Vandendriessche (Vlaams Belang) en Bruno Tobback (Vooruit), beide lijsttrekkers voor de Europese verkiezingen, samen aan tafel. Vooral toen het onderwerp migratie aan bod kwam, ging het er verhit aan toe tussen de twee politici. “Wat u en uw collega’s van extreemrechts doen, is de last doorschuiven naar andere landen en de mensen voorliegen”, zei Tobback, waarop Vandendriessche antwoordde dat de socialisten “de mensen in de steek hebben gelaten”.