ANP Pro Shots
Volledig scherm
© ANP Pro Shots

Tot een kot in de nacht luidruchtig aan het kaarten: Adrie Koster (ex-Club) zet vier spelers uit selectie

Buitenlands voetbalAdrie Koster (ex-Club Brugge) heeft het voorbije weekend vier spelers van Willem II uit de selectie gezet. De reden voor hun verwijdering is niet alledaags. Koster stuurde het viertal naar de tribune omdat ze daags voor de wedstrijd tegen Emmen tot diep in de nacht luidruchtig zaten te kaarten in hun hotelkamer.

5 reacties

  • hendrik vandaele

    5 jaar geleden
    Ja,Lodewijk Verborgt kaarten mag natuurlijk maar niet tot een gat in de nacht, wat heeft het anders zin om op afzondering te gaan? Als je in dergelijke gevallen geen signaal geeft naar de spelersgroep teken je als trainer je eigen C4
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Goeie beslissing van Koster ...
  • Lowi Verborgt

    5 jaar geleden
    Als een beetje kaarten al niet meer mag. Waar gaat de wereld naar toe?
  • Harry Vankrinkelen

    5 jaar geleden
    Correcte proffesionele beslissing van Coster! Speciaal op afzondering gaan voor belangrijke 6 punten match vinden de heren voetballers het nodig om stiekem het hotel uit te sluipen om naar de kerstmarkt te trekken en tot een stuk in de nacht nog te kaarten! Daar worden ze niet voor betaald!
  • Willem van Gullik

    5 jaar geleden
    Goed zo Adri. Voetbal is een ploegsport, dus zorg je dat je met z'n allen fris aan de wedstrijd begint. Het luidruchtig kaarten getuigt van grenzeloos egoïsme en schaamteloze minachting voor anderen die proberen te slapen.