Alice en Jason woonden nog maar net in Australië toen het noodlot toesloeg.
Volledig scherm
Alice en Jason woonden nog maar net in Australië toen het noodlot toesloeg. © Facebook

Modern ‘Romeo en Julia’-liefdesdrama: Britse vrouw pleegt zelfmoord nadat haar vriend sterft

Een jonge vrouw werd enkele uren nadat haar vriend stierf in een verkeersongeluk, dood teruggevonden in haar woonst. Verscheurd door liefdesverdriet pleegde Alice Robinson (29) zelfmoord. Een leven zonder haar vriend achtte ze onmogelijk.

11 reacties

  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Mijn broer kon en wilde ook niet meer verder en niemand kon hem tegen houden. Hij wou maar één ding en dat was bij die persoon zijn.
  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    Het is dom van mensen om zichzelf dronken te voeren. Wat is het nut hiervan??? Hij was waarschijnlijk zo dronken, dat hij niet meer op zijn benen kon staan en op straat lag. Hij kon voor zichzelf niet meer zorgen. Is dit een volwassen houding? Spijtig dat zijn partner zichzelf (door zijn stommiteit) genoodzaakt voelde zich van het leven te beroven.
  • Mi Janssens

    5 jaar geleden
    Je komt soms ooit eens de ware liefde tegen en inderdaad zonder hem of haar op die leeftijd is het heel zwaar....als je ouder bent kom je er misschien nooit overheen.
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Neen, Miranda Ballet, tijd heelt niet alle wonden. Nooit! Verdergaan, is een aartsmoeilijke keuze maar een levensbelangrijke optie omdat nog meer dierbaren op je rekenen. Ik ken het ook, helaas.
  • Marc Vandebroek

    5 jaar geleden
    Sorry, tijd heelt niet alle wonden