Hicham El Mzairh
Volledig scherm
Hicham El Mzairh © BELGA

Deze 'dissident' bij de Antwerpse sp.a legt zich neer bij het bestuursakkoord

binnenlandGisteren raakte bekend dat Antwerpen tien schepenen krijgt: N-VA krijgt naast burgemeester Bart De Wever vijf schepenen, sp.a krijgt er drie en Open Vld één. Onder meer Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws en Jinnih Beels worden beiden schepen. Wie de derde sp.a-schepen zou worden, was echter onduidelijk. Hicham El Mzairh, die gisteren nog tegen het bestuursakkoord stemde, liet vandaag echter weten dat hij zich neerlegt bij “de keuze van de overgrote meerderheid”. Mogelijk wordt hij de derde schepen voor sp.a in Antwerpen.

18 reacties

  • Vera Bres

    5 jaar geleden
    @Peeters Freddy >> inderdaad , een postje en een meer dan goed loon incasseren, ik denk min 4000 euro , veel werkende mensen kunnen hier alleen maar van dromen...... Dat is nu eens een topechte SP,A er, neen zeggen en als er geld te rapen valt ja knikken, ik zou dat ook doen hoor
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Nog zes jaar geduld denkt hij en Antwerpen wordt onze stad.
  • Fredien Vandervekens

    5 jaar geleden
    Hicham wordt dus een "verdoken dissidente" schepen ? Hoorde we Jinnih niet pleiten voor "vertrouwen" ? Of wil Hicham een "pak de poen show" anno 2019 opvoeren. Het wordt makkelijk "heersen" voor De Wever met "socialisten", kaliber Hicham.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Dat is nu eens een topechte SP,A er, neen zeggen en als er geld te rapen vald ja knikken, ik zou dat ook doen hoor.
  • jack vandenhende

    5 jaar geleden
    Toch raar hé , als NVA zijn mening wilt herzien , zoals met het migratiepact , dan is voor de linksen , het kot te klein . Maar als een links aanhanger zijn mening veranderd , dan is dat het normaalste zaak van de wereld .