Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Met dit trucje (én een rozijn) krijg je weer bubbels in je fles champagne

Staat er nog een fles cava of champagne open na het feest van gisteren? (Toegegeven: dat is niet van onze gewoonte!) Gelukkig hebben wel een geniale truc om je geliefkoosde drankje opnieuw om te toveren tot zijn bruisende glorie.

9 reacties

  • Jean-Paul Van der Borght

    3 jaar geleden
    nog nooit een fles moeten wegzetten leegdrinken is nog altijd het beste
  • Berten Bos

    4 jaar geleden
    Matti, helemaal niet :-)... de gist in champagne is niet meer aanwezig, laat staan nog levend :-)... en aan de buitenzijde van een rozijn zit helemaal geen suiker...
  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    Bij ons ledigen we de flessen..
  • Yvan Lindekens

    4 jaar geleden
    Giet gewoon het restant van de wijn in de sodastreamfles en voeg gewoon CO2 toe.
  • Willem Holvoet

    4 jaar geleden
    Een betere oplossing is de fles leegdrinken