• 71' Goal Christophe Lepoint
  • 89' Goal Teddy Chevalier
  • Urho Nissilä Goal 42'
  • Hicham Faik Goal 59'

VIDEO. Kerstmirakel in Kortrijk: KVK wint West-Vlaamse derby na weergaloze tweede helft: drie treffers in negen minuten vloeren Essevee

Jupiler Pro LeagueKerstmirakel in Kortrijk. Op negen minuten tijd draaide Kortrijk een dubbele achterstand om naar een voorsprong. Teddy Chevalier gaf ex-club Zulte Waregem de doodsteek in de derby: 4-2.

4 reacties

• Maxime Beels

5 jaar geleden
    @Bart Wijsdekkers maar de zoveelste elleboog van Harbaoui wordt bestraft met slechts geel waarna hij nog een paar in iemand zijn nek kruipt en truitjetrek doet zonder van het veld te moeten? Het is inderdaad de ref die Waregem genekt heeft hoor.
  • Patrick Brusseel

En tegen Charleroi wonnen ze dan weer op karakter en inzet. Gewoon een matige ploeg die (veel) te gemakkelijk goals slikt en een middenvelder mist die bij een voorsprong de rust bewaart. Slechts 4 ploegen scoren meer goals maar geen enkele andere ploeg incasseert er meer.
  • Michel Roman

Zulte Waregem is een ploeg zonder ruggegraat . Met dat materiaal in eerste blijven wordt een uitzonderlijk moeilijke opdracht. Wie een 0-2 voorsprong weg geeft tegen de slechtste thuisploeg in eerste afdeling , verdient eigenlijk niet beter. Ergerlijk , maar dan in de allerhoogste graad !