Het aantal Vlaamse centrumsteden waar praktijktests op de huurmarkt worden ingevoerd, neemt toe.
Volledig scherm
Het aantal Vlaamse centrumsteden waar praktijktests op de huurmarkt worden ingevoerd, neemt toe. © thinkstock

Praktijktests op huurmarkt weer op tafel in Vlaanderen: “Draagvlak steeds groter”

Groen eist praktijktests op de hele Vlaamse huurmarkt. Maar Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans (N-VA) denkt er niet aan. Ook niet nu haar thuisstad Antwerpen zulke tests invoert, die moeten nagaan of iedereen wel dezelfde behandeling op de huurmarkt krijgt. Dat meldt De Morgen vandaag.

26 reacties

  • jan boden

    5 jaar geleden
    Bij de Vlaamse eigenaars wordt het draagvlak alvast veel kleiner.
  • sandy pluym

    5 jaar geleden
    nu ook nog borg staan van regering en alles is in orde ze mogenvan huis krot maken regering betaald om weer huis van te maken dit is de nieuwe wereld belastingen duurder maken want zijn toch altijd de zelfde die mogen betalen gezond verstand is heropvoeden dit zou heel veel oplossen
  • Rayan El Arami

    5 jaar geleden
    Als ze zo bezig blijven zijn er straks geen huurwoningen meer op de particuliere markt te vinden omdat ze allemaal verkocht zijn.
  • Ralph Camberlin

    5 jaar geleden
    binnenkort gaan ze de bedrijven ook nog zeggen wie ze moeten aanwerven voor een vacature, ook al heeft deze de vereiste diploma's. Stel u maar voor dat je als loodgieter zonder werk van de VDAB moet gaan werken bij een bakker.
  • Iwan xxxxx

    5 jaar geleden
    als eigenaar bepaal ik aan wie ik verhuur en niet de leden van een groene partij als zij het willen bepalen staat het hen vrij om huizen te kopen en te verhuren