De Amerikaanse president Donald Trump belde op kerstavond met het 7-jarige meisje uit Lexington.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump belde op kerstavond met het 7-jarige meisje uit Lexington. © Reuters/RV

7-jarige beller gelooft nog steeds in de kerstman, ondanks uitschuiver Trump

Een zevenjarig meisje in de VS gelooft nog steeds in de kerstman, ook al sloeg VS-president Donald Trump haar op kerstavond een beetje uit haar lood. Journalisten zochten het meisje Collman Lloyd gisteren op in Lexington, in de staat South Carolina, en vroegen haar uit over haar gesprek met Trump.

0 reacties

  1. TERUGLEZEN GAZA. “Alle partijen bereid tot nieuwe gesprekken wapenbestand” - Offensief in Rafah gaat voort - België wil wapenembargo tegen Israël

    TERUGLEZEN GAZA. “Alle partijen bereid tot nieuwe gesprekken wapenbe­stand” - Offensief in Rafah gaat voort - België wil wapenembar­go tegen Israël

    Geen bestand, maar nog meer oorlogsgeweld: Tel Aviv kiest voor de aanval. Vorige nacht vonden aanhoudende bombardementen plaats en Israëlische tanks vielen Rafah binnen. Voorlopig is sprake van 27 doden. “De antiterreuroperatie is plaatselijk en in omvang beperkt”, stelt het Israëlische leger. Ruim een miljoen ontheemde Palestijnen zouden schuilen in de stad. “Er moet een rode lijn zijn”, stelt minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit). Dinsdagavond meldt een Egyptische zender dat alle strijdende partijen bereid zin om opnieuw met elkaar te spreken over een wapenbestand. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag 7 mei terug.
  2. Kritiek op kerstportret Donald en Melania Trump: “Het lijken wel wassen beelden. Je voelt de spanning in de foto”

    Kritiek op kerstpor­tret Donald en Melania Trump: “Het lijken wel wassen beelden. Je voelt de spanning in de foto”

    Het Witte Huis heeft vorige week het officiële kerstportret van de Amerikaanse president Donald Trump en first lady Melania gedeeld met de wereld. Kort nadat de foto op Twitter verscheen, kreeg het koppel al bakken kritiek over zich heen over de kerstversiering. Daarnaast analyseerden lichaamstaalexperts de foto en ze zijn niet mals voor de Trumps: “Je voelt de spanning in het portret”.