Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters

“Roberto Martínez won match tegen Brazilië voor 95%” en “Of ik nog beter kan? We zullen zien”: Hazard blikt nog eens terug op WK

“Ik heb grote matchen gespeeld in mijn carrière, maar die tegen Brazilië staat in mijn top drie. Alles wat ik wilde doen, deed ik. Alles wat ik probeerde, lukte.” In een interview aan RTBF  blikte Eden Hazard andermaal terug op het WK in Rusland. De immer goedlachse balgoochelaar van Chelsea, die de Zilveren Bal van het toernooi in ontvangst mocht nemen, heeft naar eigen zeggen nergens spijt van. 

4 reacties

  • Sanne Vermeulen

    5 jaar geleden
    Hazard is de beste Belgische voetballer ooit, punt andere lijn
  • Roger Deprez

    5 jaar geleden
    In Zwitserland hebben we de zwakte van België gezien, spelers die de kwaliteit niet hebben stonden toch op het veld met het gekende resultaat.
  • RAY Robaye

    5 jaar geleden
    Dribbelaar met praktisch geen positief resultaat. Egoïst, arrogant en hypocriet dat is de kapitein van de Rode Duivels. Ben geen fan, heb al een A4 vol met aantekeningen ook van matchen met Chelsea, resultaat op 100 matchen haalt hij amper 44% van gelukte acties of assists.
  • Wendy Warens

    5 jaar geleden
    Ze hebben geluk gehad tegen Brazilië, het is geen schande om dat te bekennen want zonder de fout van Brazilië zouden ze het niet zo gemakkelijk hebben gehad. Tegen Japan ook, geluk op het juiste moment zodat ze terug hebben gevochten, zonder die kopbal waren ze eruit geweest.