Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Zo krijg je snel die gourmet- of fonduegeur uit je huis

Net genoten van een heerlijke fondue of plan je met oudejaar nog een gourmetsessie? Héér-lijk! Een minpuntje: vaak zit de geur een week later nog altijd in je huis. Uiteraard helpt het om je ramen open te zetten en je afzuigkap aan, maar met deze trucjes krijg je de vieze geurtjes nog sneller het huis uit.

10 reacties

  • Michael Vandamme

    3 jaar geleden
    Nieuwe filters in je dampkap steken of de oude eens volledig schoonmaken doet ook heel veel. Bij sommigen wordt dit heel weinig schoongemaakt terwijl ze snel verzadigd zijn door de vettige dampen.
  • Ive Missoorten

    3 jaar geleden
    Wij doen al jaren Chinese fondue... Geen geurtjes en gezonder. De smaak is echt ook goed en neutraler dan in olie... Nog veel fijne feesten de komende dagen ...
  • Luc Snykers

    3 jaar geleden
    Geurkaarsen zijn dan weer kankerverwekkend .Waarom niet gewoon even de ramen voor en achter open zetten en klaar is kees .Maar ja al die fantasieen houden de mensen bezig tijdens deze corona tijd .
  • Jean Emare

    5 jaar geleden
    Beetje welgeurend wasprodukt met water gebruik ik regelmatig in slaapkamer, salon ed en besproei ik de bekleding een beetje. Frisse geur en iedereen blij.
  • Hervé Merckx

    5 jaar geleden
    Beste remedie, ga dat op een ander eten.