Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel vliegt naar zege in Heusden-Zolder, Van Aert tweede na (nieuwe) inhaalrace

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft in Heusden-Zolder de zevende manche van de Wereldbeker naar zijn hand gezet. Zo heeft de Europese kampioen dit seizoen achttien van de twintig crossen gewonnen. Grootste onderscheiding voor Van der Poel.

18 reacties

  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Misschien rijd op het WK VdP weer viermaal lek.
  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Wat een zever wordt hier verkocht, vdPoel gaat ook op de weg rijden net zoals Wout. Hoe zit het met zijn planning , die is blijkbaar anders want hij kan wel alles winnen en zal op de weg absoluut niet minder zijn dan Wout. Mathieu heeft trouwens al veel meer bewezen op de weg, werd al WK bij de juniores en dit jaar NK bij de profs!.
  • daniel surinx

    5 jaar geleden
    het juiste zou zijn gelijk men hier zegt wie op het einde crosssezoen de meeste punten heeft is wereldkampioen,eerlijker kan niet,als wout wint dan heeft hij 1 overwinning
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    Peter Vandebeek heeft VA gewacht op het WK 2 jaar geleden toen MVDP tot 4 x toe plat reed ? dacht het niet .
  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Toon had pech dat Wout lek reedt. Toen zijn ze te vroeg in de koers moeten beginnen rijden. Hadden ze nog een ronde of 2 kunnen wachten dan hadden ze met Toon nog niet klaar geweest. Wout wordt wel beter, dat moet zeker gezegd worden. Michael VT had de meeste pech, die ziet een paar honderden euro's verdwijnen door zijn kettingprobleem. Want hij zakt verder weg in de stand.