Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
3
EINDE
0
SK Beveren BEV
  • 9' 90'+1' Goal Nany Dimata
  • 51' Goal Sebastiaan Bornauw

VIDEO. Na 1 op 15 gaat Anderlecht met zege winterstop in: Dimata en Bornauw stoppen opmars van slap Waasland-Beveren

Jupiler Pro LeagueAnderlecht sluit een rampzalig 2018 af met een deugddoende en verdiende zege. Thuis tegen Waasland-Beveren werd het 3-0 na goals van Dimata (x2) en Bornauw. Zo springt paars-wit over STVV naar de vijfde stek, de Waaslanders blijven veertiende.

18 reacties

  • Patrick Brusseel

    5 jaar geleden
    René, welke kwaliteiten ? De ploeg en de entourage wordt al een volledig seizoen afgebroken door zijn eigen supporters. Daar zal een overwinning tegen met alle respect WB geen verandering aan brengen. Zonder versterkingen en met het programma dat nog komt zal PO1 halen een succes zijn. Er staat meer dan 1 ploeg voor paarswit. Club heeft dan nog 6 thuismatchen in de laatste 9 matchen. Gelukkig is er nog de competitievervalsende halvering van de punten, anders was het seizoen nu al gespeeld.
  • René Schoeters

    5 jaar geleden
    Het feit dat Beveren niet meespeelde kan ook aan de kwaliteiten van de tegenstrever liggen...of mag ik dat niet zeggen! Die andere match die om 18u begon was inderdaad een nooit geziene reclame voor het voetbal!
  • Maria de swert

    5 jaar geleden
    Als je alle beelden bekijkt zal indien ze geen spectaculaire terugval kennen aan RC Genk weinig te doen zijn , maar wat mij nog altijd stoort zijn die play offs ,halvering punten een belachelijk systeem , is alleen goed voor de extra bondsinkomsten zeker ?
  • Guido Verhoeven

    5 jaar geleden
    De woorden van Kums zijn een schande! Een motivator als Belhocine hadden we nodig!!! Om zoveel poen te pakken zouden ze hun ziel uit hun lijf moeten lopen, elke wedstrijd!!! Verbannen naar de B-ploeg. Weeral een reden om het geldgewin aan banden te leggen.
  • Marc Dierickx

    5 jaar geleden
    Ik vond de arbiter nog eens een voorbeeld van slecht arbitreren. Verder snap k nog altijd niet waarom Appiah en Milic en ganse wedstrijd mogen spelen. Zij hebben meer passes in de voeten van spelers van Beveren gegeven dan aan ploegmaten! Onbegrijpelijk