Kim Kardashian krijgt veel kritiek op deze foto.
Volledig scherm
Kim Kardashian krijgt veel kritiek op deze foto. © Instagram

Kim Kardashian onder vuur om lippenstift bij kleuter

CelebritiesBlijkbaar niet alles wat Kim Kardashian doet wordt door de fans geslikt als zoete koek. Het kerstkiekje van Kim en haar gezin heeft wat boze reacties opgeleverd, critici vonden het echt niet kunnen dat de kleuter North rode lippenstift draagt.

8 reacties

  • Amber Habex

    5 jaar geleden
    Ik ben absoluut geen fan van dat koppel maat deze titel sloeg echt alles ik dacht dat het ging over veel te veel schmink zoals die kim maar als klein meisje is er toch niets leuker dan de lippenstift op te doen.... tot er niets meer in in de houder zit? ;p
  • Christel Smet

    5 jaar geleden
    Ach ja dat zijn meisjes he, mijn kleindochtertje van 3 neemt ook de lippenstift uit de handtas van mijn dochter of haar mama en gaat zich dan 'sminken" zoals de grote mensen. Waar ze zo een drama over maken, leef eens gewoon. Dan mag je je kind ook geen lippenbalsem opsmeren voor gesprongen lippen in de zomer of winter want daar bestaan ook kleurtjes in.
  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Dat is een schande! Men moest het verbieden!
  • Ano Niem

    5 jaar geleden
    Ik heb als klein meisje ontelbare lippenstiften gebruikt (lol kapot gedrukt op Mn lippen) van mijn meme. Mijn 3jarige dochter vindt het fantastisch om lippenstift aan te doen en haar nagels te lakken. Dit is niet iets waarmee ze overal rondlopen, het is gewoon fijn om als klein meisje een beetje ‘zoals mama te zijn’
  • geert voet

    5 jaar geleden
    Dan moeten ze ook de kinderen niet meer sminken als clown,kat, tijger,etc.....op allerhande belevenissen. Met wat een kritiseerende mens zich bezig houdt !!