ANP
Volledig scherm
© ANP

“Maker Fortnite maakt miljarden winst”

Het populaire spel ‘Fortnite’ legt ontwikkelaar Epic Games naar verluidt bepaald geen windeieren. Volgens bronnen van de doorgaans goed geïnformeerde nieuwswebsite TechCrunch heeft Epic Games dit jaar al zo'n 3 miljard dollar aan winst gemaakt. Dat zou vooral te danken zijn aan de goede verkopen rond het schietspel.

11 reacties

  • Vincent Di Tullio

    5 jaar geleden
    Toffe reacties hier als het zoveel geld binnenbrengt dan is het geen onnozel spel. Jongeren amuseren zich ten minste, niet zoals de ouderen die h24 zagen over die spelletjes.
  • Joop Verhul

    5 jaar geleden
    3 miljard euro = 3.000.000.000 € Van mij zit daar geen cent bij! Ik beperk me tot een chinese maaltijd. Het spel is zo verslavend dat van jeugd niets terechtkomt. Hun belangstelling gaat naar niets anders meer uit dan naar dit o zo domme spel.
  • gustaaf carpels

    5 jaar geleden
    Altijd zagen over de jeugd maar je oogst wat je zaait is een bekende spreuk De materialistische ouders zijn het voorbeeld Voor veel van deze gratis games met betaalde up-grade mogelijkheden en net zoals de ouders een groter huis, duurdere wagen, dure telefoons, Willen hebben kiezen hun kinderen voor een betere ..... In de games die ze dan moeten vergoeden. Maar de drang om dat te doen hebben ze van hun grote voorbeelden ouders, grootouders, idolen enz...
  • vangeel guido

    5 jaar geleden
    Tja als wij zo dom zijn,ik speel woord snack en dammen das toch gratis.
  • Ria Mertens

    5 jaar geleden
    als je de juiste bestanden aanpast zie je die visuele effectjes ook alleen zien andere ze niet, ook een manier om het volledig gratis te houden