BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Leko: “Vormer een goede wissel? Of slechte keuze van mij bij begin van match?”

Club Brugge“Ik kan toch geen 12 spelers op het veld zetten?” Ivan Leko vond het een hartverscheurende keuze, maar wilde het vertrouwen geven aan de elf Bruggelingen die Antwerp in de pan hakten. Zonder Ruud Vormer dus, uitgerekend de man die de landskampioen tegen Lokeren over de streep trok. “Een goede wissel? Of een slechte keuze bij het begin van de wedstrijd?”, stelde de coach van Club zichzelf achteraf al lachend de vraag. 

5 reacties

  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    frankie bressinck !!! frankie 28 December is voorbij. Ik denk van u nog niet.
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Jaja Brugge zeg maar dank U tegen de scheids hoor. Matske Rits 2 flagrante handsballen maar kreeg er niets voor! En Lokeren, ja die mogen nog spelen tot morgen vroeg, die krijgen geen goal gemaakt!
  • Pedro Gonzalez

    5 jaar geleden
    Vormer is geen topspelers in Nederland. Jammer, maar zo is het !!. Jammer voor hem vooral.
  • Marc Ledure

    5 jaar geleden
    Ja wat moet hij doen!! Tegen Antwerp was alles goed EN tegen Lokeren was het 50% minder. Aan wie liegt het dan ??? Aan Leko NEEN . Lokeren speelde geel andere voetbal en ze konden het niet aan.
  • Jonas Gent

    5 jaar geleden
    Sinds zijn gouden schoen heeft hij, net als heel Club, geen constant hoog niveau meer gehaald. Februari was slecht, de PO's heel matig en ook dit seizoen, met uitzondering van de CL, niet goed! Ruudje is gewoon niet in vorm!