© EPA

Dimitri Vegas en Like Mike niet langer populairste dj’s ter wereld

Dimitri Vegas & Like Mike zijn niet meer de populairste dj’s ter wereld. De broers zijn in de DJ Mag Top 100 van de troon gestoten door de 20-jarige Nederlander Martin Garrix.

lydh

Tijdens het Amsterdam Dance Event is gisterenavond de nieuwe top 100 van DJ Mag bekendgemaakt. Daar kregen Dimitri Vegas en Like Mike te horen dat ze niet meer de populairste dj’s ter wereld zijn. De Willebroekse broers zakken naar de tweede plaats en moesten hun Nederlandse collega Martin Garrix voor laten gaan, maar teleurgesteld waren ze zeker niet. “We zijn heel blij met die tweede plaats”, klinkt het bij de dj’s. “We hebben heel veel respect voor de nieuwe nummer 1. We kennen Martijn goed en werken heel goed met hem samen.”

Ook de andere Belgische dj’s moesten plaatsen inleveren. Antwerpenaar Yves V­ zakte van de 34ste naar de 62ste plaats. De Kempense dj Coone ging van plaats 49 naar 57. Het andere Willebroekse duo Wolfpack stond vorig jaar op de 52ste plaats en moest nu tevreden zijn met de 63ste plaats. Edegemnaar Netsky zakte tien plaatsen in de lijst, van 75 naar 85.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER