Interieurontwerpen voor de Boeing Business Jet 777X door Jet Aviation.
Volledig scherm
PREMIUM
Interieurontwerpen voor de Boeing Business Jet 777X door Jet Aviation. © Jet Aviation

Vliegende superrijken: nieuwe luxejet is extravaganter en klimaatonvriendelijker dan ooit

de VolkskrantWie ontzettend veel geld heeft, maakt een lange neus naar Parijs en Katowice. De vliegende superrijken trekken zich weinig aan van het klimaatdebat.  

4 reacties

  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Die super rijken zijn van die mensen die niet kunnen tellen want die dachten altijd dat 100 miljoen dollar minder is dan 200 miljoen dollar en door hun lompigheid blijven die het milieu voor geldgewin naar de knoppen helpen.Dus kun je nagaan hoe echt lomp mensen zijn die denken dat 1 miljard dollar minder is dan 2 miljard dollar.Enz,enz,enz................
  • Paula V D Pee

    5 jaar geleden
    660 passagiers in 747 zal je niet meer vinden in de commerciele luchtvaart. 400 zal wel meer als genoeg zijn. Misschien een taksje invoeren voor het leegvliegen van de rijken?
  • Ronald Van Beneden

    5 jaar geleden
    Zoals altijd zijn de kleintjes in de meerderheid en moeten dus schuldig bevonden worden aan. De welgestelden en diegene die deelnemen aan het klimaatdebat mogen kilometers vliegen om de kleintjes te melken.
  • Danny Closset

    5 jaar geleden
    Voor rijken gelden er geen klimaatnormen of regels, dat is alleen voor het plebs dat moet zwoegen voor de rijken nog rijker te maken, maar ooit zal dit keren, en dat is korter bij dan de rijken denken...