Trump bracht op tweede kerstdag een bezoek aan de Amerikaanse troepen in Irak.
Volledig scherm
Trump bracht op tweede kerstdag een bezoek aan de Amerikaanse troepen in Irak. © AP

Trump dreigt ermee hele grens met Mexico te sluiten als hij geen 5 miljard dollar voor de muur krijgt

ShutdownDe Amerikaanse president Donald Trump dreigt ermee de grens met Mexico “volledig te sluiten” als de Democraten niet over de brug willen komen met de vijf miljard dollar die Trump graag wil hebben om zijn veelbesproken 'wall’ te bouwen. Intussen ligt de overheid nog tot minstens volgende week stil door de ‘shutdown’.

22 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Mensen zeggen hier dat.hij zijn verkiezingsbelofte wil nakomen. Volgens mij was deze belofte dat.Mexico deze muur ging betalen. Dis hij kan een belofte niet nakomen als.hij geld van de belastingbetaler gebruikt ervoor.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Jan De Reus: die "meerderheid" zit momenteel weer op een historisch dieptepunt: iets meer dan 30 % van de Amerikanen steunt hem nog.
  • jan de reus

    5 jaar geleden
    Proficiat Trump! Eindelijk een president die zijn verkiezingsbeloften houdt en zich niet laat weerhouden door de hele linkse reutemeteut. Een meerderheid van de Amerikanen steunt hem wat CNN en andere anti- Trump media ook mogen beweren!
  • Jan De Schutter

    5 jaar geleden
    Dat is een president die wil uitvoeren wat hij zijn kiezers beloofd heeft in tegenstelling tot alle anderen, of hij gelijk heeft is nog iets anders maar dat kan alleen de toekomst uitwijzen...
  • Erwin Werwaarts

    5 jaar geleden
    America heeft het grootste en duurste leger ter wereld , en heeft geen muur nodig om de grens met Mexico hermetisch af te sluiten als het dat echt zou willen , of daarin zou overeenkomen .