BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel domineert van start tot finish in Azencross, Aerts blijft nipt leider in DVV Verzekeringen Trofee

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft de Azencross in Loenhout gewonnen. De Europese kampioen reed van start tot finish aan de leiding. Een indrukwekkende solo. Toon Aerts hield dan weer nét stand in het klassement van de DVV Verzekeringen Trofee.

36 reacties

  • wim rooyakkers

    5 jaar geleden
    Veel supporters hebben heimwee naar vroeger, vroeger is verleden tijd,en nu rijd er een fenomeen,waar sommigen moeite mee hebben.maar waar de echte wielerliefhebbers alleen maar van kunnen genieten.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Als je slechts 1% beter bent dan rijd je in een uur bijna 40 seconden weg van de tegenstanders. Maar in sport is 1% beter zijn dan de tweede beste een grote kloof. In de meeste sporten staat de top 100 binnen die marge van 1%.
  • Frans Vanderstappen

    5 jaar geleden
    Saaie boel bij de mannen. Ik heb één ronde gekeken en daarna iets nuttiger gaan doen. VDP heeft het crossen doodgemaakt. Bij de dames daarentegen échte sport.
  • daniel surinx

    5 jaar geleden
    als de parcoursen niet op zijn lijf geschreven zijn,dan wind hij ook ,buiten 1 maal per jaar een ofday is normaal,bij de vrouwen zit meer niveau,elke week een battle,vdp is nog sterker dan verleden jaar,wout heeft maar een doel het wk
  • baptist Van der Straete

    5 jaar geleden
    Mathieu technisch en conditioneel outstanding... een genot om naar te kijken. De rest moet geen commentaar geven maar trainen. De kampioen van t seizoen