Kris Peeters.
Volledig scherm
Kris Peeters. © Photo News

Kris Peeters gaat niet zetelen in Antwerpse gemeenteraad en geeft “verjonging alle kansen”

CD&V-vicepremier Kris Peeters gaat niet zetelen in de Antwerpse gemeenteraad. Hij wil de “verjonging een kans geven”, zegt Peeters aan De Tijd en wordt bevestigd bij de partij. Peeters blijft naar eigen zeggen wel in Antwerpen wonen.

27 reacties

  • Nico Vankan

    5 jaar geleden
    Vankan Nico Wie leeft er nu boven zijne stand mijnheer Peeters. En wie loopt er naast zijn schoenen mijnheer Peeters. In mei word er afgerekend mijnheer Peeters.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Antwerpen heeft hem nooit geïnteresseerd, enkel de vette wedde van de burgemeesterssjerp of desnoods de post van havenschepen, daar was het hem om te doen. Volgend jaar gaat hij het pluche van het Europees Parlement inspecteren met de bijhorende dikke loonbrief. Wie weet verhuist hij nu naar Brussel ?
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    de Peeters binnenkort de opvolger van Juncker......lach niet...een soort Van Rompuy waarmee Merkel en co kunnen rollebollen....benieuwd op Farage's commentaar....
  • Michel grillet

    5 jaar geleden
    Als hij de verjonging een kans wil geven had hij zelf niet moeten opkomen!!!!
  • Pierre Vanden Meersschaut

    5 jaar geleden
    Figuren als Peeters geven de politiek een triestig imago van opportunisme, onkunde en hebzucht. Het EU parlement zit er vol van. Hij zal er helemaal niet opvallen.