Instagram Lisa Clare Graham
Volledig scherm
© Instagram Lisa Clare Graham

“Ze stierf een extreem pijnlijke dood”: hartverscheurende foto toont ongeboren kalfje van neushoorn die met kogels doorzeefd werd

Ben Wallace, een Britse documentairemaker en fotojournalist, deelde onlangs een tragisch verhaal over een neushoorn en haar kalfje die stierven bij een strooppartij in Zuid-Afrika. Het dier kreeg enkele kogels in de maag en stierf een pijnlijke dood. Ook haar kalf maakte geen schijn van kans. Neushoorns zijn een bedreigde diersoort in Zuid-Afrika.

17 reacties

  • Moers Patrick

    5 jaar geleden
    @ Robert, schitterende reactie.
  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Binnen 150 jaar als de mens zichzelf heeft uitgeroeid en vernietigd voor wat papiertjes met een paar nulletjes na het getal 1 heeft de aarde 10 miljoen jaar nodig om van de opgelopen schade te herstellen en dan maar hopen dat er weer niet zo een wezen komt dat zich mens noemt.
  • Annie Darden

    5 jaar geleden
    Hartverscheurend ! Dit zijn geen mensen, arm of niet arm. Dit zijn diernbeulen..!
  • Johan Vancaneghem

    5 jaar geleden
    Het is héél wreed, en als je bedenkt dat indien we in enkele jaren gewoon hoorns kweken die aan muren groeien door genetische manipulatie, die dingen geen knip voor onze neus meer waard zijn, en niemand er nog zal moeten hebben. Zeldzaamheid=prijs en prijs=waarde. Alsof die dieren er gewoon aanhangen voor de lol, schandalig!
  • haagen marcel

    5 jaar geleden
    Geld, opschepperij, geen moreel besef, hebzucht ligt hier aan de oorzaak. Ooit neemt de natuur wraak.