Archiefbeeld - De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov (l.) en zijn Turkse ambtgenoot Mevlut Cavusoglu.
Volledig scherm
Archiefbeeld - De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov (l.) en zijn Turkse ambtgenoot Mevlut Cavusoglu. © AFP

Turkije en Rusland beloven terreur in Syrië "uit te roeien"

Turkije en Rusland blijven samenwerken in Syrië om er de terreur uit te roeien. Dat zijn hooggeplaatste regeringsvertegenwoordigers vandaag overeengekomen in Moskou, meldt het Turkse regeringsgezinde persbureau Anadolu.

19 reacties

  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Wat zoek werk leert dat de Koerden geen grote problemen hadden met Assad voor de aankomst van de milities uit het buitenland. Laat aub Frankrijk, Frankrijk hoe is het mogelijk?, Engeland, Navo en dergelijke "bevrijders" ginds zo snel mogelijk opkrassen.
  • Patrick Braekeveldt

    5 jaar geleden
    Groot deel van de zogenaamde terroristen die hij bedoeld zijn Koerden en Turken die oppositie voeren tegen zijn regime !
  • Patrick Rasschaert

    5 jaar geleden
    Voor Erdogan zijn de zogezegde terroristen de Koerden en hij gaat nu omdat hij bot vangt in het Westen de Russen gaan opvrijen. Hij heeft geen enkel bewijs dat de Koerden terroristen zijn zoals hij altijd beweert. Zijn beweringen zijn van hetzelfde lage niveau als de zogezegde zelf georchestreerde poging tot staatsgreep en enkel en alleen om zijn macht te vergroten door de democratische tegenstanders te muilkorven of te liquideren.
  • Can Cannan

    5 jaar geleden
    Zo zie je dat noch Amerika, nog EU, nog Navo betrouwbaar is.
  • willy platteau

    5 jaar geleden
    schandalig dat Europa niks doet om de Koerden te beschermen !