VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Meer dan de helft van de Vlamingen heeft er financieel een slecht jaar op zitten

Meer dan de helft van de Vlamingen heeft er financieel een slecht jaar op zitten. Dat blijkt uit De Grote Peiling die Ipsos uitvoerde bij meer dan 2.500 Belgen in opdracht van Het Laatste Nieuws, VTM NIEUWS, RTL TVI en Le Soir. 61 procent van de Vlamingen zegt ze er in 2018 financieel op achteruit gingen. En de Vlaming is niet optimistisch: maar 20 procent ziet beterschap voor 2019.

30 reacties

  • Yannick Alen

    5 jaar geleden
    Lang leve de taxshift??? Dat beetje extra netto op het loonbriefje wordt ruimschoots gecompenseerd met verhoogde netwerkkosten elektriciteit en bijhorende BTW-verhoging, gestegen accijnzen op diesel die elke daling van de dieselprijs tenietdoen,... Het bewijs dat het de modale werkende Belg is die deze taxshift betaalt, terwijl het voor hem/haar enkel een lege doos blijkt te zijn!
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    Dat is normaal want u moet om te beginnen elk half jaar werken voor een ander!
  • eric loyens

    5 jaar geleden
    Tis ni moeilijk 0,11% op een spaarboek met een reele inflatie van het dubbele wat de index aanpast beurzen waar de banken voor roepen naar de kleine man beleggen zijn er met 25% op achteruitgegaan uw pensioensparen in aandelen zijn gekelderd
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    61% van de Vlamingen gingen 2018 erop achteruit ,dit leest men al 4 jaar vervolgens en toch gaan de NVA discipelen hoog en laag beweren dan deze regering het goed doet,diegene die tegendeel beweren beliegen gewoon zichzelf.
  • Chris de Velde

    5 jaar geleden
    Waar komt deze hoax vandaan? Ieder jaar met de vakantie worden records gebroken in Zaventem, bijna alle bouwverkavelingen zijn volgebouwd, betonstop kan/mag niet. Veel klagers maar kijk een echt om je heen hoeveel luxe je ziet?