De Britse prins Harry en Meghan Markle trouwden op 19 mei van dit jaar. De Britse chef-kok Jamie Oliver zou hen zijn diensten als kok aangeboden hebben.
Volledig scherm
De Britse prins Harry en Meghan Markle trouwden op 19 mei van dit jaar. De Britse chef-kok Jamie Oliver zou hen zijn diensten als kok aangeboden hebben. © REUTERS/Photonews

Jamie Oliver wilde catering verzorgen op huwelijk Harry en Meghan: “Maar ik heb nooit antwoord gekregen op mijn vraag”

Wij zouden er geen twee keer moeten over nadenken als de Britse chef-kok Jamie Oliver ons zou aanbieden om de catering te verzorgen op ons huwelijk. Blijkbaar dachten de Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle daar anders over. Jamie Oliver beweert dat hij aangeboden heeft om op hun koninklijk huwelijk, zelfs gratis, de catering te verzorgen. Maar zijn schriftelijke vraag zou genegeerd zijn. 

7 reacties

  • leppens victor

    5 jaar geleden
    Iedereen zal ondertussen wel beseffen dat een TV kok absoluut geen garantie is voor vakmanschap.Bij de vrt hebben ze er ook zo ene gehad die dacht dat hij kon koken. mvg.
  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    De beste koks lopen niet te koop met hun ego..
  • David Lievens

    5 jaar geleden
    Verklaring is simpel: ze zijn ooit in 1 van zijn restaurants gaan eten.
  • Marc Huyghebaert

    5 jaar geleden
    Zeg zeg zo’n chef is hij ook niet - zou die ook niet moeten hebben net als vele anderen - overroepen, opgeblazen, sorry hoor maar daar val ik niet voor
  • Patrick Claeys

    5 jaar geleden
    Ik heb het ook gevraagd, maar kreeg ook geen antwoord. Misschien zijn er wel betere koks, wie weet...