Belga en Play Sports
Volledig scherm
© Belga en Play Sports

Zelfs botsing deert hem niet: Van der Poel wint ook in Diegem en boekt 20ste zege van seizoen: “Ik voelde mijn nek kraken”

VeldrijdenZelfs een botsing met een steward deert hem niet. Mathieu van der Poel heeft in de avondcross van Diegem zijn twintigste zege van het seizoen geboekt. In de zesde manche van de Superprestige bleef de Nederlander Michael Vanthourenhout voor. Hij versterkt ook zijn leiderspositie in het klassement.

36 reacties

  • Eric Urkens

    5 jaar geleden
    Het probleem van het veldrijden is niet Van Der Poel maar wel Wout Van Aert. Blaast alle bruggen op met zijn ploeg, verzeilt in een probleemsituatie en is nog een schim van zichzelf. Ondertussen crost hij amper wegens ambities op de weg. En wanneer Van Der Poel dan al eens pech heeft dan durft de rest amper rijden, bezig als ze zijn met de 2de plaats.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    nooit gezien !! ik volg al 45 jaar de cross en niemand kan of kon tippen aan de klasse die MVDP uitstraalt zowel op het veld als er buiten . Aan alle die negatieve commentaar hebben op zijn prestaties kunnen beter voor een andere sport kiezen .Hopelijk kan die jongen het ook waar maken op de weg want dan gaan we er nog veel plezier aan beleven
  • Peter Nols

    5 jaar geleden
    Groots in zijn prestaties, groot in zijn gedrag en verdraagzaamheid. Zelfs al hij enige deelnemer was dan zou er nog veel volk op afkomen.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Mathieu: een heer in het verkeer. Dat siert hem helemaal. En sommige dommeriken hoorde ik aan de aankomst AHOE roepen. Die zullen waarschijnlijk zat geweest zijn. Alleen pech of ziekte zullen hem van een zege houden. Helemaal geen gebluf; hij blijft met zijn twee voeten op de grond.
  • johan Maddens

    5 jaar geleden
    Van Aert piekt naar de voorjaars klassiekers , is al een paar maal gaan oefenen met de ploeg op de weg . Stybar en Boom zijn ook door meer te verdienen overgestapt naar de weg , Jammer . Wout zal op de weg meer wedstrijden winnen dan Stybar en Boom , omdat hij sneller is in het spurten en kan ook een stukje tijdrijden . Misschien een goede keuze . Maar ik schrijf Wout zeker niet af voor de kampioenschappen . Gisteren nam hij een snipperdag !