Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © Photo News

Het jaar van Eden Hazard: geen enkele Belg scoorde meer voor z’n club

Premier LeagueDe strafste Rode Duivel van 2018. Verrassend zelfs de beste schutter aller Belgen. Eden Hazard (27) beleefde zijn hoogtepunt in Kazan, op de knieën, de armen in de lucht, blik richting hemel na de stunt tegen Brazilië. Zijn topjaar sloot hij gisteren af met de handen in de zakken.

5 reacties

  • jos van mechelen

    5 jaar geleden
    Nu weten wij nog niet wie het is Dries Mertens of Hazard , het één uur Mertens en het ander uur Hazard , het is toch zoals gisteren Hilde Crevits zei de pers overdrijven heel veel en verspreiden heel veel roddels .
  • Elio Taricani

    5 jaar geleden
    Ik vind dat Mertens en Lukaku de eer verdienen ze hebben mindere matchen gespeeld
  • Dave Janssens

    5 jaar geleden
    En dat niet iederee zijn mening geplaatst wordt kan enkel ik schoon vlaanderen. Dat ze dan van tijd hunnen bak vol krijgen hoeft ook niet te verbazen. stelletje dromers.
  • Regina Coeli

    5 jaar geleden
    De enige prijs dat dit fenomeen heeft gewonnen was sportman van het jaar veder nog geen lekstok. Dit kan enkel en alleen in België!Anderen die wel prijzen wonnen mochten blijven zitten.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Messi speelt ook nooit voor zichzelf, in 2018 scoorde hij 51 keer in 54 wedstrijden en gaf 26 assist waaruit gescoord werd. En het is al de 5e keer dat Messi dit aantal doelpunten in een jaar heeft gescoord. De enigste die daar in de buurt komt is het fenomeen C.Ronaldo, alleen geeft hij veel minder assist dan Messi. Laten we eerlijk zijn, je mag ze ook niet vergelijken, Hazard is top, en ik mag hopen dat hij naar Real mag vertrekken.