Voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).
Volledig scherm
Voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). © Photo News

Francken krijgt steun na poederbrief, maar ook kritiek op uithaal naar ‘haatzaaiers’: “Laffe intimidatie die niet de minste indruk maakt”

NV-A-politicus en voormalig staatssecretaris Theo Francken kan op de sociale media op heel wat steun rekenen nadat hij vandaag in zijn huis onder quarantaine zat na het openen van een poederbrief. Maar er is ook kritiek op de inhoud van de videoboodschap die Francken naar aanleiding van de verdachte zending publiceerde.

35 reacties

  • Freddy Valcke

    5 jaar geleden
    Wanneer men op de man moet spelen wil dit zeggen dat er weinig kan opgemerkt worden over het beleid.
  • Norbert Bauwens

    5 jaar geleden
    Blijkbaar zijn er veel Belgen die niet kunnen verdragen dat iemand zijn job doet zoals het hoort en die persoon dan moeten jennen of uitschelden. Je hebt die in de firma en dus ook in de politiek. Mentaliteit van hele kleine mensen is de reden dat Vlaanderen nooit een groot volk geweest is en nooit een groot volk zal worden. Spijtig.
  • erik deloof

    5 jaar geleden
    hoop dat hij nooit meer in een regering komt heeft er een boeltje van gemaakt
  • Benoni Vanstaen

    5 jaar geleden
    Zo een daad is af te keuren, maar dat andere politici daar commentaar op geven. Ze zouden beter zijn beleid en zijn commentaar naar buiten toe, die hij voerde de afgelopen jaren, afkeuren en hem doen stoppen. Maar ja populair zijn is iets anders dan iets doen dat daadkracht heeft, het merendeel van wat hij voorstelde werd naar de prullenmand verwezen door de Raad van State of door de Rechterlijke Macht, maar dat staat niet met grote koppen in de kranten.
  • hugo wouters

    5 jaar geleden
    BesteTheo, jouw succes steekt bij vele lafaards. Jij bent veruit de populairste politicus, recht voor de raap, waren er zo maar wat meer zoals jij. Succes moet je verdienen en dat is hier wel het geval.