Archiefbeeld
Volledig scherm
Archiefbeeld © Vanderveken

Politie arresteert wagendief na lange achtervolging van Antwerpen tot Tongeren

De politie heeft vanavond een gestolen bestelwagen klemgereden op de E313 in Tongeren, na een lange achtervolging vanuit Antwerpen. Tijdens de achtervolging loste de politie ook enkele waarschuwingsschoten.

3 reacties

  • Gerard Braeckmans

    5 jaar geleden
    Een achtervolging van meer dan 100 kilometers?
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Politie dat zijn mensen die hun werk doen,spijtig dat we geen bekwame rechters hebben en het gerecht een klucht is.
  • jean-marie machiels

    5 jaar geleden
    Knap werk van de politie, dikke pluim op hun hoed (of pet) :D
  1. Onthaalmoeder voor rechter nadat jongetje schedelfractuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”
    PREMIUM

    Onthaalmoe­der voor rechter nadat jongetje schedel­frac­tuur oploopt: “Excuses hebben we ook na twee jaar nog niet gekregen”

    Een onthaalmoeder uit Langemark moet zich voor de rechtbank van Ieper verantwoorden nadat in haar opvang een kindje zwaargewond raakte. De toen 9 maanden oude knaap kreeg in 2022 een stoel op zijn hoofdje en liep een schedelfractuur op. Haar raadsman spreekt van een jammerlijk ongeval. Maar waarom duurde het een week voor de politie ingelicht werd? En hoe gaat het ondertussen met het slachtoffertje? De beklaagde kon kort na de feiten nog rekenen op heel wat steunbetuigingen: “Ze zorgt voor onze baby’s alsof het haar eigen kinderen zijn, de liefde spat ervan af.”
    Langemark
  2. 300 jaar oud en grond van 67 are: voor 10 euro kan dit Waalse kasteel van jou zijn (maar toch heb je een lening nodig)
    PREMIUM
    6

    300 jaar oud en grond van 67 are: voor 10 euro kan dit Waalse kasteel van jou zijn (maar toch heb je een lening nodig)

    In Godinne staat een indrukwekkend landhuis te wachten op een nieuwe eigenaar. Alleen, je kan het niet kopen, maar via een wedstrijd kan je het wel winnen. Voor 10 euro mag je de waarde inschatten van het pand. Om onze eigen kansen te verhogen, trokken we naar de Maasvallei waar eigenaar Valère Duchenne ons verwelkomt. “Energiekosten? Hier stook je drie keer zoveel mazout als in een gewone villa.”