In Brussel zijn tijdens oudejaar zo’n 50.000 mensen afgezakt naar de Heizel, waar voor het tweede jaar op rij een groot vuurwerk werd georganiseerd.
Volledig scherm
In Brussel zijn tijdens oudejaar zo’n 50.000 mensen afgezakt naar de Heizel, waar voor het tweede jaar op rij een groot vuurwerk werd georganiseerd. © REUTERS

VIDEO. Vuurwerk aan Atomium lokt 50.000 toeschouwers

In Brussel zijn tijdens oudejaar zo’n 50.000 mensen afgezakt naar de Heizel, waar voor het tweede jaar op rij een groot vuurwerk werd georganiseerd. Dat bericht de Brusselse politie op Twitter. Op de Brusselse Grote Markt werden er zo’n 4.000 feestvierders geteld.

6 reacties

  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Ziet er mooi uit ,ook in Antwerpen was het een prachtig spektakel zelden zo een mooi vuurwerk gezien ,dank u .
  • Agnes Poortmans

    5 jaar geleden
    Wat een onnodige vervuiling! Fijn stof, metaaldeeltjes... maar met de auto in Brussel mag niet. En dan maar zeuren over de klimaatverandering!
  • Oliver Snyers

    5 jaar geleden
    Schandalige organisatie, 2 drankenstanden voor 50.ooo mensen, een uur aanschuiven om op het terrein te geraken, muziek die veeel te luid stond (waar is de db norm in BXL?) Pffff mij zien ze er nooit meer, neem uw verantwoordelijkheid burgemeester !
  • Ludo Wouters

    5 jaar geleden
    Aan heel de redactie maar zeker aan al de medewerkers die deze reacties lezen en beoordelen, de beste wensen en een goede gezondheid gewenst voor 2019
  • John Rogers

    5 jaar geleden
    Alle kritiek ten spijt, Brussel blijft majestueus, gelukkig nieuwjaar iedereen!