© isopix

Als zesjarige was ze al “het mooiste meisje ter wereld”, elf jaar later doet Thylane (17) het weer

Thylane Blondeau, het piepjonge Franse model dat als zesjarig meisje tot “mooiste meisje ter wereld” gebombarbeerd werd, doet het weer. Elf jaar later staat ze opnieuw bovenaan de jaarlijkse lijst van ‘mooiste gezichten van de wereld’ van TC Candler.

mrra

Thylane Blondeau, die de dochter is van de Franse voetballer Patrick Blondeau, maakte haar eerste opwachting in de schijnwerpers als vierjarige op de catwalk van Jean Paul Gaultier. Als zesjarige sierde ze de cover van Vogue Enfants, die haar prompt de titel “mooiste meisje ter wereld” opleverde.

(De tekst gaat verder onder de foto.)

© Vogue Enfants

Op tienjarige leeftijd poseerde ze voor de Franse Vogue in een controversiële fotoshoot die volgens criticasters het jonge meisje op een te seksuele manier portretteerde. Haar moeder Loubry stond niet achter de de kritiek van ‘hyperseksualisering van minderjarigen’, maar ze vond de peperdure halsketting van 3 miljoen euro die haar dochter droeg wel aanstootgevend.

(De tekst gaat verder onder de foto.)

© Fashionista

© Fashionista

© Fashionista

Als tiener werkt het meisje zelf als model voor het prestigieuze modellenbureau IMG, is ze ambassadrice voor L’Oréal en wordt ze genoemd als nieuw gezicht voor parfumier Lolita Lempicka. Ze verscheen daarnaast ook in de nieuwe reclamecampagne van Dolce & Gabbana aan de zijde van Zendaya, Lucky Blue Smith en Presley Garber.

(De tekst gaat verder onder de foto.)

© Photo News

Hoewel ze niet op de catwalk van Michael Kors mocht debuteren, kreeg ze misschien zelfs een meer prestigieuze rol toebedeeld. Ze kreeg immers een zitje op de eerste rij om de modeshow mee te volgen, met supermodellen zoals Carolyn Murphy, Bella Hadid en Kendall Jenner in de hoofdrol.

Ook haar toekomstige modellecarrière ziet er met haar nieuwe titel als “mooiste gezicht ter wereld” rooskleurig uit.

© Photo News

© Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer