De Medion Akoya S6425.
Volledig scherm
De Medion Akoya S6425. © Medion

Dit zijn de vijf beste laptops onder 500 euro

MultimediaOok wie geen torenhoog budget heeft, kan een behoorlijke laptop vinden. We gingen op zoek naar laptops die toch nog redelijk krachtig zijn en over genoeg functies beschikken en kwamen tot deze vijf budgetmodellen. 

17 reacties

  • John Ross

    5 jaar geleden
    Ik heb nog nooit een laptop gekocht, haal ze van containerpark en herstel ze , ssd hd erin, eventueel nieuwe batterij en topmateriaal. Overlaatst ene met i7 cpu en 16gb ram
  • Brigitte Dehaemers

    5 jaar geleden
    Ik heb al jaren een Lenovo van 399 euro. En doe daar alles mee, dat staat van 7 tot 23 te draaien. Wordt niet heet, doet alles perfect, kon alle updates aan. Velen beginnen hier over het besturingssysteem - daar gaat het hier niet om. Windows 10 is niet perfect maar nog steeds de beste in de keuze tussen de pest en cholera, - zoals Android, Linux, Chromebook : nooit meer.
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    In het leven is hoe duurder je iets koopt gelijk wat je koop . Zal de kwaliteiten heel goed zijn .. hoe goedkoop je iets koopt hoe meer kans je er problemen mee gaat hebben .. Nooit iets tweede hands kopen . Ten zij dat de garantie er nog is !! Anders nooit doen ze kunnen u wijsmaken wat dat ze willen !!! Denk eraan best is altijd nieuw kopen !!
  • Rudy Dewilde

    5 jaar geleden
    Ooit al gedacht aan een Chromebook? Die werkt niet met Windows maar met Chrome OS. Veel goedkoper en voor veel gebruikers die alleen maar willen surfen, mailen, bankieren een perfect alternatief. Daarenboven gebeurt alle opslag in de cloud, ook fotomateriaal en is de chromebook zo goed als virusvrij.
  • Cynthia Blackcherry

    5 jaar geleden
    Nee bedankt kun je amper iets op doen. Laptop nog wel en maar 4GB. Heb me in de zomer een MSI Nightblade 3 desktop gekocht dat was het geld waard, ook duurder maar de moeite. Je hebt voor de prijs dat je betaald altijd. Al vind ik die laptops zijn geld niet waard dat hier vermeld staan.