EPA
Volledig scherm
© EPA

De Crem na rellen tijdens oudejaarsnacht: “Werkt die structuur van de Brusselse politie wel?”

Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) stelt zich vragen bij de planning van de politie na de rellen in verschillende Brusselse gemeenten op oudejaarsnacht. “Men moet beter voorbereid zijn op dergelijke evenementen. Zeker als men weet dat er vroeger problemen zijn geweest”, zei De Crem op Radio 1. De betrokken politiekorpsen wensen niet te reageren op de opmerkingen van de minister. Volgens het Brusselse parket verliep de oudejaarsnacht zelfs rustiger dan de voorbije jaren.

98 reacties

  • Dominique Hermys

    5 jaar geleden
    Is al jaren bekend dat de politie in Brussel niet veel doet, ze hebben het zelf zover laten komen. Ze hadden van in het begin moeten optreden.
  • Guido Swerts

    5 jaar geleden
    Dringend Politie Brussel hervormen.
  • Patrick Moorthamer

    5 jaar geleden
    De bal naar elkaar uitspelen zijn ze sterk in maar bied geen oplossing,die Franstalige mevrouw in nieuws op één heeft overschot van gelijk. Dat men daar dat boedeltje daar eens deftig gaan opkuisen en drastisch politike maatregelen nemen en stoppen met vingers naar elkaar te wijzen!
  • Wim Dhondt

    5 jaar geleden
    Waneer jongeren door de stad trekken en hun gezicht bedekken dan ZIJN ze al iets van plan. Diefstal en vandalisme worden door gerecht en politiek veel te licht aangepakt.
  • jos van mechelen

    5 jaar geleden
    Ze hebben het altijd maar over de politici , maar als ze iemand oppakken gaan ze langs voor binnen en de daders langs achter terug buiten , zouden we daar allemaal niet van stressen , de schuld licht bij de politiekers , en niet bij de politici .
  1. Net als Celine Van Ouytsel werd ook Elien (43) veelvuldig bedrogen door haar man: “Je hoeft me geen kus te geven, ga maar achter je pc zitten”
    PREMIUM
    Getuigenis

    Net als Celine Van Ouytsel werd ook Elien (43) veelvuldig bedrogen door haar man: “Je hoeft me geen kus te geven, ga maar achter je pc zitten”

    “Iedereen heeft een mening over overspel, tot je het zelf meemaakt.” Elien (43) ontdekte - net als voormalig Miss België Celine Van Ouytsel (27) - veelvuldig bedrog bij haar man. “Ik las hoe hij seks had met een collega. Die vrouw had ook een foto van een zwangerschapstest gestuurd. Mijn hart stond stil”, getuigt ze bij HLN. Openhartig vertelt ze over het overspel. Ze besloot bij hem te blijven, maar is het vertrouwen volledig hersteld?
  2. Vier van de zeven Vlaamse partijen zijn gewonnen voor een vermogenskadaster: goed nieuws voor de begroting, maar slecht nieuws voor u?
    PREMIUM
    Politiek
    149

    Vier van de zeven Vlaamse partijen zijn gewonnen voor een vermogens­ka­das­ter: goed nieuws voor de begroting, maar slecht nieuws voor u?

    Het zorgbudget voor een oudere in een rusthuis of genieten van een sociaal tarief: CD&V zet in haar programma de deur open om die steun niet alleen afhankelijk te maken van jouw inkomen, maar ook van jouw bezittingen - van huizen tot beleggingen en aandelen. Volgens experten heb je daarvoor een vermogenskadaster nodig, iets waar Groen, PVDA en Vooruit al langer voor pleiten. Samen met prof fiscaal recht Michel Maus leggen we uit wat dat voor jou zou veranderen. Deze drie pijlers van je vermogen kan de fiscus in kaart brengen.