“We hebben een heel goede verstandhouding gekregen’', aldus Trump, daags nadat Kim had gedreigd zijn atoombommen te houden als de VS de sancties niet zouden verlichten.
Volledig scherm
“We hebben een heel goede verstandhouding gekregen’', aldus Trump, daags nadat Kim had gedreigd zijn atoombommen te houden als de VS de sancties niet zouden verlichten. © REUTERS

Trump kreeg weer “geweldige brief” uit Pyonyang en spreekt over nieuwe ontmoeting met Kim Jong-un

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag aangegeven dat hij een "geweldige" brief heeft gekregen van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. Trump zegt ook dat hij de Noord-Koreaanse leider "waarschijnlijk" opnieuw zal ontmoeten.

11 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    En alles is "geweldig": net Eddy Wally! Maar dié was tenminste geen president van de VS, hoewel hij waarschijnlijker nog net iets verstandiger was dan Trump.
  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Hoezo, Trump een grote mijnheer? De eerste president die Noord-Korea heeft erkend, die een fotoshoot met Kim heeft gehad, zijn hotel heeft betaald in Singapore,... Maar ondertussen gaan de testen en het ontwikkelen van wapens gewoon door. Kritische geesten noemen dit gezichtsverlies.
  • leen hanssens

    5 jaar geleden
    Bij Trump is alles geweldig. Wie geloofd die mijnheer nog?
  • Frederik Lootens

    5 jaar geleden
    Waar de anderen niet in slaagden slaagt Trump wel,de gevaarlijkste man v de wereld terug ontmoeten en zo de gevaarlijkste kernexplosie die er was te neutraliseren.Een president met een missie,en daar uistekend in slaagt.
  • Jef Heffens

    5 jaar geleden
    Wie gelooft die man nog. Niemand meer op gans deze aardbol. Hopelijk gaat Mitt Romney door met zijn actie tegen Trump. Het wordt tijd dat dit stopt.