Onder andere op het strand bij Terschelling spoelden allerlei speelgoedproducten en diverse auto-onderdelen aan. Veel inwoners gingen het strand op om te kijken en namen dingen mee.
Volledig scherm
Onder andere op het strand bij Terschelling spoelden allerlei speelgoedproducten en diverse auto-onderdelen aan. Veel inwoners gingen het strand op om te kijken en namen dingen mee. © De Vries Media

Rederij gaat zoeken naar 270 verloren containers in Noordzee: “We nemen dit incident heel serieus”

De rederij van het containerschip MSC Zoe, dat 270 containers heeft verloren boven het Duitse Waddeneiland Borkum, is een bergingsoperatie gestart. Hierbij gaat het bedrijf, MSC Mediterranean Shipping Company, onder meer schepen uitgerust met sonar inzetten om de kwijtgeraakte containers op te sporen.

7 reacties

  • Marc Van Wambeke

    5 jaar geleden
    Moest ervan komen als je ziet hoe ze deze schepen bovenmaats laden met torenhoog op mekaar gestapelde containers. Uitsparen op transportkosten en hierbij het milieu verknoeien! Moest verboden worden.
  • Rudy Callens

    5 jaar geleden
    Een rederij die verantwoordelijkheid gaat nemen??? Zijn ze ziek of zo?
  • Fredien Vandervekens

    5 jaar geleden
    Varende buildings. Kan het nog meer, groter en hoger, beste rederijen ? Pure megalomane waanzin ten top !
  • mark germanus

    5 jaar geleden
    Zijn de Hollanders weeral gelukkig,strandjutten, is daar een tweede beroep.Hetgeen aanspoelt is van de vinder.Veel "chance" mannen !!
  • raf janssens

    5 jaar geleden
    Alsof het hen iets kan schelen - geen hond die dat gelooft. Een goede woordvoerder met een perfecte persverklaring om de publieke opninie te sussen en voor de rest zal de verzekering wel betalen.