Een man met een rottweiler (illustratiebeeld).
Volledig scherm
Een man met een rottweiler (illustratiebeeld). © Getty Images

Nederlands kindje (5) zwaargewond na aanval door rottweiler

Een vijfjarig meisje uit het Nederlandse Alkmaar is vanmiddag ernstig gewond geraakt nadat ze uit het niets werd aangevallen door een rottweiler. Ze liep een gecompliceerde armbreuk op en er is ook een stuk hoofdhuid met haar door het dier losgerukt. Het kind is naar het ziekenhuis gebracht.

8 reacties

  • Tim Heye

    5 jaar geleden
    Geen enkele hond is volledig betrouwbaar. Veel hondeneigenaars kunnen dan nog eens hun eigen hond niet aan. Het zou beter zijn voor hond en mens dat fokkers van honden eindelijk stoppen met het kweken ervan, zo zal dierenleed in kennels, die soort situaties en overlast niet meer gebeuren. Maar veel hondenliefhebbers zijn erg arrogant wat dit betreft.
  • Cindy Janssens

    5 jaar geleden
    Elke hond kan gevaarlijk zijn bij de verkeerde baasjes. Wij hebben zelf een rottweiler. Doet geen vlieg kwaad, heb zelf 2 kinderen en mogen daarmee doen wat ze willen. Mogen zijn eten afnemen en al, hij zal niets doen. Steek het niet altijd op de honden rassen maar kijk eerst eens bij de opvoeding
  • Carl Vangenechten

    5 jaar geleden
    De eigenaar van de Rottweiler heeft de enige oplossing gekozen die moreel verantwoord is . Een voorbeeld voor andere eigenaars van gevaarlijke honden.
  • Ronny Pierlet

    5 jaar geleden
    Als baas moet je gewoon je hond aan de leiband houden en zien dat hij niet kan uitbreken, dan gebeuren zulke dingen niet. Eender welke hond kan gevaarlijk zijn, het zijn niet altijd rottweilers
  • Jef joossens

    5 jaar geleden
    Ik heb 8 honden maar een rottweiler komt er bij mij niet binnen. Is de meest onbetrouwbare hond die er bestaat. Zelfs voor zen eigen baas is het een gevaar.