Ilse Annemans.
Volledig scherm
Ilse Annemans. © RV

Hitler-sympathisante komt dan toch in gemeenteraad Dendermonde

Ilse Annemans (Vlaams Belang) verovert dan toch een zetel in de gemeenteraad in Dendermonde, ondanks het feit dat er dit najaar nog een tuchtonderzoek werd gestart nadat Annemans op internet racistische foto’s had ‘geliket’. Begin deze week legde ze de eed af als gemeenteraadslid.

14 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    @Saadia Sellak,Schindler list is mooie verfilming ,maar staat je toch maar niet blind op de film,mooi dat er Joden zijn gered omdat ze als werkvolk dienden ,maar de persoon Schindler was alles behalve wat er in de film zich afspeelt ,hij had veel nasi vriendjes en profiteerde ook van de oorlog(financieel),dat hij sympathie had voor de nasi's was niet uitsluitend om Joden te redden ,zie en kijk maar eens de geschiede-nis na en die is niet zo rooskleurig zoals de film.
  • Ingrid Charlier

    5 jaar geleden
    Wie stemt er nu op zo iemand.
  • Freddy Demey

    5 jaar geleden
    Saaida en Dorine jullie hebben gelijk. Degene die haar dan nog in het gemeentebestuur toelaten, waar zijn die mee bezig. Alleen die coalitie telt en de postjes. Dat is geen politiek om mensen te dienen
  • René Schoeters

    5 jaar geleden
    De politiek laat altijd de kansen liggen om te tonen dat ze bepaalde zaken en mensen in hun partij niet langer tolereren! Meeuws zit ook weer waar hij niet hoort en deze Ilse Annemans moest bedankt worden voor haar diensten.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Dat is alleen mogelijk in België.