Thomas Vanderveken,  Otto Jan Ham en Lynn Van Royen kwamen in casual kledij naar de prijsuitreiking en poseerden met de énige award.
Volledig scherm
Thomas Vanderveken, Otto Jan Ham en Lynn Van Royen kwamen in casual kledij naar de prijsuitreiking en poseerden met de énige award. © Joel Hoylaerts / Photonews

Winnaars Vlaamse Televisie Sterren wachten nog steeds op award: “Er werd maar één beeldje gemaakt en iedereen moest daarmee poseren”

ShowbizzOoit was de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren een spektakel vol glitter en glamour waar alle BV’s op aanwezig waren, maar sinds de show van de televisie verdween, stelt het bijna niets meer voor. Dit jaar kenden de Sterren een dieptepunt: de prijzen werden uitgereikt tijdens een gastcollege aan de UGent, er kwamen amper winnaars opdagen en nu blijkt dat er ook maar één award gemaakt werd door de organisatie. 

9 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Zo zielig man. Je maakt je bijna belachelijk door erheen te gaan en te denken dat dit nog iets betekent. En waarom ad Ugent. Beetje vreemd.
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    Aan de tv programma's te zien hoeven ze geen enkele award te geven. Eigenlijk zouden ze (we krijgen toch alle dagen herhalingen) "Schipper naast Mathilde" eens moeten heruitzenden want voor velen is dit een nooit geziene reeks. Wat ik niet begrijp is dat er nog geld voor reclame op tv gespendeerd wordt, geen kat die er naar kijkt.
  • Wesley Franssen

    5 jaar geleden
    Daaraan zie je wat een wereldje van schone schijn het is, dat BV- wereldje. Allemaal kitsch en klucht met zelfverklaarde sterren die schreeuwen om aandacht en denken dat de wereld aan hun voeten ligt. Ma wel klagen dat ze niet rondkomen
  • Rudy Van Cuyck

    5 jaar geleden
    dat noemt men dus leren delen
  • ronny cuypers

    5 jaar geleden
    Tja, als je bestelt bij Ali Express dan kan de zending even op zich laten wachten. Maar het komt hoor, zeker weten.