Fred Rutten.
Volledig scherm
Fred Rutten. © ANP Pro Shots

Fred Rutten (56) in beeld als nieuwe coach Anderlecht, maar niet in poleposition

AnderlechtAnderlecht heeft gepolst bij Fred Rutten (56). Dat bevestigde de entourage van de Nederlander aan het Eindhovens Dagblad. Hij is vrij na zijn avontuur bij het Israëlische Maccabi Haifa. Anderlecht bewandelt echter ook een andere piste, waardoor Rutten niet de topkandidaat is.

14 reacties

  • Britt De Geest

    5 jaar geleden
    Het interesseert ons niet wie wel of niet in pole-position ligt. Wat een gezeik zeg, dat is toch geen nieuws. We krijgen hier bijna elke dag een cv van een Hollander te lezen. Cocu, Jol, nu den deze weer. Wat een circus bij RSCA, en zeggen dat Deschacht de mol was die alles naar buiten bracht. Als Arnesen morgen niest komt er waarschijnlijk ne Japanner Atchu.
  • Mario Huysmans

    5 jaar geleden
    Waarom nemen ze Felice Mazzu niet. Laat die man toch is een topploeg coachen, allee topploeg voor de moment niet meer maar dat komt nog wel terug en dan is ook Mazzu een goede zet volgens mij!!
  • jean de wolf

    5 jaar geleden
    De enige ideale Nederlander als trainer van de jeugdige groep Brusselaars is de BOSKAMP !
  • eddy scheers

    5 jaar geleden
    Hoe laag kan je gaan als Anderlecht bestuur .De boer, Cocu ,Jol en nu Rutten . Niet een die iets of wat niveau haalt .
  • Franky Stofferis

    5 jaar geleden
    goed uitkijken is nu de beste optie, een trainer met duidelijke visie en winnaarsmentaliteit vinden die ook nog eens in dit "speciale" rsca z'n draai vindt is zeker niet gemakkelijk.Vooral naar volgend seizoen toewerken lijkt mij de beste keus,dit seizoen is toch verloren.En eens 11 jaar geen kampioen spelen gebeurt nog wel eens in Belgie,niet?