Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © Photo News

666 kilometer verder crost Wout van Aert in Bretagne: “Er is heel veel volk, ik ben blij met mijn keuze”

VeldrijdenEén man laat de allereerste editie van de Brussels Universities Cyclocross aan zich voorbijgaan: Wout van Aert. De wereldkampioen gaat 666 kilometer verderop aan de slag in... Bretagne. Van Aert wordt zo dadelijk de grote blikvanger in de Cyclo-Cross International de La Mézière. 

18 reacties

  • Rosa Lapeire

    5 jaar geleden
    wout doe je best jongen wij zijn fan van de eerste maal dat we jou zagen en dat blijven wij tot het einde zondag brandt mijn kaarsje jij bent voor ons de beste twee een beetje oudere fans
  • Guido Verhoeven

    5 jaar geleden
    Kiest voor het geld, wat normaal is maar of je door te starten tegen janneke en mieke en daardoor te winnen met 2' voorsprong zelfvertrouwen opdoet????? Zal zich naar mijn mening nog mogen reppen om op het podium te staan.
  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    patrice lambinon Veel respect voor Wout. Hij mag zijn trui nog eens laten blinken ?????? waar heeft zijn trui al eens geblonken dit sezioen , op de rollen misschien?
  • jan wuyts

    5 jaar geleden
    laat ons eerlijk zijn het parcours lijkt hier de laatste jaren eerder op een biljartveld waar zijn die zwaar modderige parcoursvelden waar uit het veldcross ontstaan is ???
  • Jan Lanclus

    5 jaar geleden
    Ik vind het tof dat men hem in het buitenland ook eens kan zien crossen. Een zeer wijze beslissing.